2011-07-07 12:08:00• hírek • Szatmár.ro

Strandfutball bajnokság a károlyi strandon

Joy Beach Cup elnevezéssel strandfutball-bajnokságot rendeznek a Nagykárolyi Strand homokos pályáján.

A szervezők arra bíztatják a focikedvelőket, hogy minél többen nevezzenek be a most debütáló bajnokságra. A július 16. és 17. között megrendezendő sportesemény házigazda-szerepét Paul Sarvadi, Kovács Szabolcs şi Gindele Gergő vállalta magára, és az első három csapatnak pénzjutalmat, okleveleket és kupákat nyújrtanak majd át.

Emellett a győztes együttes hétnapos ingyenbelépőt kap a nagykárolyi termálstranda, illetve ingyen igénybe veheti a kemping szolgáltatásait, megszállhat az ottani szálláshelyeken és díjmentesen élvezheti a Joy Club kínálta lehetőségeket.

A meccseket 38 méter hosszú és 26 méter széles pályán játsszák majd, amelyen 5x2 méteres kapukat helyeznek el. A csapatokban öt mezőnyjátékos és egy hálóőr kaphat helyet. A nevezési díj 500 lej. Ezért az összegért a megye területén kívülről érkező csapatok a kemping területén lévő faházakban péntek és szombat éjjel megszállhatnak, és minden résztvevő ingyen léphet be a strand területére és a diszkóba. Az érdeklődők július 14. este 8 óráig iratkozhatnak be a 0748 97 43 42-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: